Търсене в този блог

понеделник, 9 април 2012 г.

Пречистване на бъбреците

Първи метод:
Подходящ е за летния сезон. За целта се запасете с дини и черен или ръжен хляб. Това ще бъде храната ви за една седмица. Яжте само диня и ако почувствате силен глад добавете към динята и малко черен хляб. Ако в бъбреците и пикочния мехур има камъчета, то най- добро време за тяхното изхвърляне е от 17-21 часа местно време.Именно по това време се проявява биоритъмът на пикочния мехур и бъбреците. Трябва да вземете топла вана и усилено да ядете диня. Топлината разширява пикочопроводите, премахва болките и спазмите (най- вече когато минават камъчета), динята ще предизвика засилено отделяне на урина – промивка, а биоритъмът ще даде необходимата сила за откъсване и изгонване на пясъка и камъните.

Втори метод:
За пречистването е нужно да си набавите:
20-25 гр елово масло
По 50 гр. от билките: риган, конски босилек, маточина, пача трева, жълт кантарион.
 В продължение на 1 седмица пийте чай от тези билки с мед и преминете на вегетарианска храна. На седмия ден, половин час преди хранене пригответе 100 мл билкова настойка, изстудете я и добавете 5 капки елово масло. Пие се през сламка, за да предпазите зъбния емайл от разрушаване. Билковата настойка с елово масло се пие преди хранене 3 пъти дневно в продължение на 5 дни. Резултатът от пречистването се проявява чрез силно потъмнялата урина.

Трети метод:
Корени или плодове на шипка. Използват се за разтваряне или раздробяване до пясък на всякакъв вид камъни в организма.
Приготвяне на отвара: 
2 с.л нарязани корени се заливат с чаша вода, врят 15 минути. След като изстине отварата се прецежда. Пие се по 1/3 чаша 3 пъти на ден, топла, в продължение на 1-2 седмици. Отварата от шипков плод  се използва и при бъбречни заболявания и заболявания на пикочния мехур.

Четвърти метод - метод на Уокър чрез зеленчукови сокове:

Доктор Уокър е основоположник на съвременната сокова терапия. Препоръчва свой метод, при който са задействани два механизма: растителни пигменти и етерични масла.
Той твърди, че неорганичните вещества и най-вече калция, намиращи се в хляба и други концентрирани нишестени храни, образуват зърнести образувания в бъбреците. За пречистване и оздравяване на бъбреците той препоръчва следния сок:
моркови – 300 мл.
цвекло –  90 мл.
краставица- 90 мл.
 или:
 моркови – 270 мл.
целина – 150 мл.
магданоз – 60 мл.



1 коментар:

  1. Медицински Пиявици – цена 7лв на пиявица. Ексресна куриерска доставка на следващият ден до дома ви. Инструкции за ползването им в домашни условия и необходимите грижи за тях, са включени с първата ви поръчка. Тел: 0988979306 / Email: jeliomir@abv.bg или на PIQVICI.BG Ние сме официалните вносители на Медицински Пиявици тип “Хирудо-Медисиналис” за България, директно от био-фермата производител. Поръчки над 50, 100, 200, 300, и повече броя се таксуват по цени на едро, с безплатна доставка. Цените ни са най-добрите в цяла Европа! 7лв - до 20 пиявици ; 6лв - от 20 – 50 бр ; 5лв - от 50-100 ; 4лв - от 100-200 ; 3лв - от 200-500 ; 1лв - от 500-1000

    ОтговорИзтриване