Търсене в този блог

сряда, 11 април 2012 г.

Смес от сок на морков, цвекло и краставица


 Сместа от морковения, цвекловия и краставичния сок ни дава едно от най-добрите средства за очистване и лекуване на жлъчния мехур, черния дроб, бъбреците, както и за простатната и други жлези.
Изпиването на сока от един лимон в смес с половин чаша гореща вода по няколко пъти на ден и половин чаша смес от морковен сок, цвекло и краставичен сок 3-4 пъти на ден помага за изчезването на пясък и камъните в течение на няколко дни или седмици (в зависимост от размера и количеството на камъните).
Не бива да се забравя, че когато се консумират месни продукти, в организма се образува голямо количество пикочна киселина, която не е в състояние да се елиминира чрез бъбреците и това създава пренапрежение на този орган, а и въздейства на свой ред негативно на целия организъм. Ето защо това съчетание на соковете е необходимо да се въздържаме, макар и временно, от употребата на концентрирани захари и нишесте, а също така и от месо, за да се създаде възможност на организма да се приведе в нормално състояние.

Няма коментари:

Публикуване на коментар